Suomen monipuolisin työkalu ikkuna- ja ovivalmistajille

Tuotannon työkalut

Joiner kehittää tuotannon tarpeeseen suunniteltuja älykkäitä IT-ratkaisuja, jotka ovat tukenanne kaikissa ikkuna- ja oviprosessin vaiheissa.

Työkalumme tuo yksityisasiakkaiden verkkokauppatilaukset ja ikkuna- sekä ovimyyjien tilaukset automaattisesti suoraan tehtaanne järjestelmään. Se laskee tarkasti valmistuksessa tarvittavien materiaalien määrät, tekee toimittajalla ostotilauksen ja muodostaa valmiit toimitus- ja tuotantoerät ja työjärjestyksen, että tehtaan kuormitus pysyisi optimaalisella tasolla. 

Joinerin työkalulla koko organisaatio pysyy ajan tasalla tilauksen valmistusprosessista. Tieto kulkee luotettavasti myös työpistenäytöille ja työstökoneille. 

Valmistuksen jälkeen Joinerin työkalu tarjoaa ohjeet ikkunoiden ja ovien lähettämiseen ja muun muassa ohjeistuksen optimaaliseen lava-asetelmaan kuljetusta varten. 

Joinerin työkaluun sisältyy myös asentajalle suunnattu asennustyökalu.

Joinerin ansaintamalli on ainutlaatuinen

Joinerilla on käytössään toimialalla ainutlaatuinen ja asiakkaalle riskitön ansaintamalli, joka perustuu asiakkaan myyntiin. Saavutamme kumppaneina parhaat tulokset, kun meillä on yhteinen tavoite: myydä mahdollisimman paljon ovia ja ikkunoita. 

Kumppaninanne tarjoamme teknisen työkalun lisäksi myös asiantuntemuksemme ja kehitämme jatkuvasti palvelujamme niin, että ikkunoiden ja ovien myyntinne kasvaa. 

Asiakaslupauksemme: Nollainvestoinnilla enemmän kauppaa!

Haluatko kumppaniksemme. Ota yhteyttä