Suomen suosituin ikkuna- ja oviverkkokauppa-alusta

Helppokäyttöinen verkkokauppa

Jopa puolet kaikista Suomen ikkuna- ja ovikaupoista tehdään nykyään verkkokaupassa. Verkkokauppa on tehokas ja helppo myyntikanava, jonka kautta tavoitatte asiakkaita ympäri Suomen – tai maailman.

Joiner suunnittelee ja toteuttaa käyttäjäystävällisiä ikkuna- ja oviverkkokauppoja. Joinerin verkkokaupassa asiakas löytää nopeasti tarvitsemansa tuotteet. 

Ostoksen tekeminen on helppoa, sillä ohjelma tarjoaa selkeät ohjeet oikeanlaisten tuotteiden ostamiseen. Virheiden tekeminen on minimoitu, ja ohjelma varoittaa aina virheellisesti syötetyistä tiedoista.

Asiakas voi tilata verkkokaupasta pelkät tuotteet ilman asennusta tai tuotteet asennettuna eli niin sanotulla avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijan ja asentajan paikalle kutsuminen on nopeaa ja vaivatonta.

Todistetusti toimiva.

Verkkokaupasta ostettu jo

Ikkunaa

Ovea

Yrityksen tarpeisiin räätälöity verkkokauppa

Räätälöimme jokaisen verkkokaupan asiakkaallemme sopivaksi. Verkkokauppa voi toimia joko täysin itsenäisenä tai sen voi liittää tehtaan tuotantojärjestelmään, jolloin asiakkaiden tilaukset näkyvät automaattisesti tehtaan järjestelmässä ja tehdas voi hallita tilausprosessia tarkasti ja laadukkaasti.